Barça

Pep Guardiola: “M’ha agradat molt el Barça”

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, va expressar la seva admiració pel joc del FC Barcelona després de l’amistós disputat a Orlando. En la roda de premsa, Guardiola va destacar la qualitat de l’equip blaugrana, dirigit per Hansi Flick, tot i el poc temps de treball conjunt.

“Estic molt content pel rendiment dels meus jugadors. Han jugat amb molta intensitat i han creat moltes ocasions”, va dir Guardiola. “El Barça ha jugat molt bé amb la pilota i han creat moltes dificultats per a nosaltres. Han mostrat una gran qualitat en el seu joc”.

El partit va acabar amb empat 2-2 en el temps reglamentari, amb gols de Pau Víctor i Pablo Torre per als catalans, i Nico O’Reilly i Jack Grealish per al City. El Barça es va imposar finalment als penals.

“M’ha sorprès gratament veure com l’equip de Flick ha jugat amb tanta cohesió i determinació. Tot i ser un amistós, han mostrat una gran qualitat en el seu joc”, va afegir Guardiola. “Crec que tenen un futur brillant per davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)