Barça

Vitor Roque, la cara negativa del debut davant el City

El brasiler no va jugar un bon partit i va acabar substituït al descans amb molèsties al turmell dret

Vitor Roque va ser un dels pitjors jugadors del Barça en l’estrena de la gira nord-americana de pretemporada davant el City. El brasiler va ser una de les poques notes negatives en el debut de l’era Flick. La seva actuació va quedar lluny del rendiment de la majoria dels futbolistes blaugranes que van participar i, a més, va acabar amb molèsties al seu turmell dret.

Flick va decidir que fos Pau Víctor qui ocupés la punta d’atac, desplaçant a Roque a l’extrem esquerre. No es va sentir gens còmode, ni sense pilota ni amb ella. Molt erràtic i imprecís en controls, contactes i passades, també va prendre poques decisions encertades. Tampoc se’l va veure bé quan li va tocar defensar la banda esquerra, mal ubicat constantment tot i posar-hi voluntat.

De fet, el brasiler va ser un dels pocs substituïts al descans. Tan sols Julián Araujo i Héctor Fort van quedar-se a la banqueta. Va ocupar el lloc de l’extrem el jove Toni Fernández, una de les perles de La Masia. Però les males notícies amb Roque no van quedar en la fluixa actuació. Va acabar amb molèsties al seu turmell dret. Se’l va veure a la banqueta a la segona meitat amb gel a la zona. Caldrà veure si queda en un cop o un simple mal gest, o si això li impedeix entrenar els propers dies i, fins i tot, perdre’s el següent partit davant el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)