Barça

El nou Barça de Pere Romeu engega motors

El nou Barça de Pere Romeu ja està en marxa. Aquest matí, ha arrencat la pretemporada per a l’equip femení amb les habituals revisions mèdiques i les proves físiques. Durant la tarda, a partir de les 18h, es realitzarà el primer entrenament del curs a la Ciutat Esportiva.

En aquestes primeres sessions d’entrenament hi participaran un total de 26 futbolistes, entre les quals destaca les tres incorporacions per aquest curs: Ellie Roebuck, Ewa Pajor i Kika Nazareth. També hi seran les jugadores que no han acudit amb les seves seleccions, com és el cas de Mapi León, Pina, Torrejón, Bruna i Gemma, a més d’un grup de futbolistes del filial. Les jugadores que van disputar partits amb les seves seleccions el mes de juliol, i que no estan als Jocs Olímpics, s’incorporaran el 5 d’agost.

Ara per ara, les blaugrana que ja estan disponibles són: Gemma, Roebuck, María León, Marta, Pina, Bruna, Pajor, Kika, Caño, Noah Bezis, Meri Muñoz, Szymczak, Emma Martín, Laia Martret, Ona Baradad, Maria Llorella, Martina González, Noa Jiménez, Laura Martín, Iara Lobo, Lorena Cubo, Clara Serrajordi, Sydney Schertenleib, Natalia Escot, Celia Segura, Ainoa Gómez.

El calendari

Ja hi ha confirmats un seguit de partits de preparació. El 10 d’agost, a les 12.30h, s’enfrontaran contra el Hoffenheim a Alemanya. Set dies més tard, el dia 17 (19h), se les hauran contra el Montpellier a porta tancada a la Ciutat Esportiva. El 23 d’agost, a les 20h, serà el torn per al Gamper, al Johan Cruyff, contra el Milan.

Després de tot això, arribarà la gira pels Estats Units, on s’enfrontaran al Bay FC (27 d’agost) i al Dallas Trinity FC (30 d’agost).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)