Barça

Pau Víctor triomfa en el clàssic de les tres hores (1-2)

R. Madrid 1 Barça 2

REAL MADRID:Courtois, Lucas, Militao (Joan Martínez, 57’), Rüdiger (Jacobo Ramón, 67’), Fran García (Obrador, 67’), Mario Martín, Modric, Ceballos (Lorenzo Aguado, 76’), Arda Güler, Brahim (Vinícius, 57’) i Endrick (Nico Paz, 67’).BARÇA:Ter Stegen (Iñaki Peña, 64’), Àlex Valle (Héctor Fort, 64’), Christensen (Sergi Domínguez, 46’), Iñigo (MIka Faye, 64’), Balde (Gerard Martín, 46’), Bernal (Gündogan, 76’), Casadó (Noah Darvich, 76’), Unai Hernández (Quim Junyent, 46’), Pablo Torre (Guille Fernández, 64’), Pau Víctor (Raphinha, 64’) i Lewandowski (Vitor Roque, 76’).GOLS:0-1 (41’) Pau Víctor. 0-2 (54’) Pau Víctor. 1-2 (82’) Nico Paz.ÀRBITRE:Armando Villareal.T.G.:Bernal (67’), Mario Martín (76’), Jacobo (90’) i Héctor Fort (91’).

El Barça ha superat el Madrid en un clàssic de pretemporada a Nova Jersey que ha estat marcat per una interrupció de més d’una hora –a causa d’una tempesta elèctrica– i pel paper destacat dels joves blaugrana, amb Pau Víctor en primer pla. El vallesà, en estat de gràcia, fa mèrits per tenir un lloc a la davantera del primer equip. Va marcar contra el City, i ha estat el gran protagonista del clàssic, amb un doblet que ha donat el triomf a un bon Barça de Hansi Flick, amb l’única taca de la badada defensiva que ha costat l’1-2, ja en la recta final. Els blaugrana han guanyat els quatre clàssics d'estiu contra el Madrid que s'han disputat a Amèrica. 

El Barça, amb una alineació farcida de joves, sobretot al mig del camp, ha manat abans de l’aturada pel mal temps i ha tingut la primera ocasió clara de gol. En un córner, Pau Víctor ha fet des del primer pal una molt bona rematada de cap, i Courtois ha evitat el gol al límit (7’).

Després de més d’una hora de parèntesi, el clàssic s’ha reprès. Arda Güler ha marcat després de rebre una passada a l’espai i fer un bon control, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc (24’). Ter Stegen ha aturat el xut de Brahim (25’). A l’altre costat, ho ha tornat a provar Pau Víctor, amb un xut amb l’esquerra (27’). Endrick, des de la frontal, ha fet un xut ras que ha sortit per poc (38’). I en el minut 41, ha arribat el 0-1. Àlex Valle ha fet una gran centrada des de la dreta, Lewandowski ha estirat el peu i el seu intent de rematada s’ha convertit en una assistència cap a Pau Víctor, que ho ha tingut fàcil per marcar de cap el seu segon gol en dos partits. L’exjugador del Girona ha tingut una altra ocasió –un bon xut amb l’esquerra que Courtois ha tret, després d’una magnífica combinació col·lectiva blaugrana (51’)– abans de marcar el 0-2. Ha estat en una altra centrada de Valle, amb l’exterior, que Pau Víctor ha caçat des de dins l’àrea petita (54’).

El Madrid s’ha intentat estirar amb Vinícius. Mika Faye ha evitat el xut del brasiler després d’una incorporació potent de Jacobo Ramón (71’). En l’últim quart d’hora, Flick ha fet entrar Vitor Roque (de davanter centre, per Lewandowski) i Gündogan, per Bernal, que ha completat una altra actuació convincent.

El Barça ha badat molt en un córner i Nico Paz, tot sol davant Iñaki Peña, ha marcat l’1-2 de cap (82’). Amb el partit trencat, els blancs han buscat l’empat i fins i tot Courtois ha pujat a intentar rematar una falta, però el Barça ha resistit bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)