Barça

Gira nord-americana

Barça-Milan

Esperant Morata

El Barça disputarà aquesta matinada (01.30 h) l’últim test de preparació als Estats Units, contra el Milan

Morata, el fitxatge més desitjat del conjunt italià, continua de vacances després del seu reeixit pas per l’Eurocopa

El nou Milan de Paulo Fonseca és ambiciós. El tècnic portuguès ha aterrat aquest estiu al conjunt italià amb un objectiu molt clar: fer tornar el Milan al més amunt possible, tant en la Serie A com a Europa. “Arribo al Milan per guanyar”, assegurava només arrencar aquesta nova etapa. De moment, el projecte l’ha començat amb bon peu. En aquesta pretemporada, encara no coneixen la derrota. Empat contra el Rapid Viena (1-1), i victòries de prestigi contra el Manchester City (2-3) i el Real Madrid (1-0) en els seus dos primers duels de la gira als Estats Units. Aquesta matinada, tercer i últim test d’exigència en terres nord-americanes contra el Barça, que buscarà continuar amb la seva posada a punt i acabar amb aquesta bona ratxa dels italians. Un amistós, per cert, en què no hi serà Álvaro Morata, flamant fitxatge del Milan en aquest mercat d’estiu, i que continua de vacances després de proclamar-se campió de l’Eurocopa amb la selecció espanyola.

Fonseca, anteriorment al Lilla, i que ha agafat el relleu de Stefano Pioli, va prometre un equip imponent en la seva arribada al país transalpí. L’entitat rossonera està tancant diverses incorporacions de nivell per dotar l’entrenador de les peces necessàries perquè pugui desenvolupar el seu projecte amb garanties. De moment, qui ja ha arribat és Álvaro Morata, que serà la gran referència a la davantera. Amb la sortida de Giroud, l’equip necessitava un perfil amb experiència, punteria, tècnica i que fos capaç de moure’s bé en la parcel·la ofensiva. L’aposta des del primer dia va ser Morata, un jugador que, segons ells, compleix amb aquestes premisses i que, a més, coneix perfectament tant la Serie A com Itàlia, per les seves dues etapes a la Juventus. Per tant, el temps d’adaptació serà mínim. El Milan, doncs, ha aconseguit la peça que buscava després d’abonar els 13 milions de la seva clàusula de rescissió a l’Atlético, i Morata torna al país on s’ha sentit més estimat. “A Itàlia em van tractar amb un respecte increïble. També sé que tinc els millors anys de la meva carrera al davant. Vull estar en aquest gran club.”

Als 31 anys, Morata busca tornar a tenir un paper protagonista, aquest cop en el Milan. Fins al 13 d’agost, en el Trofeu Berlusconi, però, no està previst que llueixi els seus nous colors. Per tant, el Barça no tindrà avui al davant el futbolista que ha de marcar les diferències en atac. Mentrestant, a l’altre costat, Pau Víctor pot continuar fent de les seves.

Les dades
d’Álvaro Morata en la seva carrera com a professional
208
gols
ha marcat el davanter en els seus 586 partits en l’elit.
4
clubs.
El madrileny ha militat en quatre equips en diferents etapes: Madrid (2012-14 i 2016-17), Juventus (2014-16 i 2020-22), Chelsea (2017-19) i Atlético (2018-20 i 2022-24).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)