Barça

Nico Williams, ara sí, ara no

Enigmàtic. L’extrem va assegurar en la tornada als entrenaments amb l’Athletic Club estar “amb moltes ganes de començar el curs”, però el Barça insisteix; el fitxatge no està descartat

El serial amb Nico Williams sembla que va per llarg, i això que ahir al matí semblaven ensorrar-se totes les opcions del Barça de fitxar l’extrem, quan l’Athletic Club va publicar un vídeo del navarrès a les xarxes socials en què se’l veia il·lusionat de tornar a la feina a Lezama. “Ja estic de tornada i amb moltes ganes de començar aquesta temporada. Aupa Athletic!”, va dir el futbolista de 22 anys. Unes declaracions que els aficionats de l’equip basc van rebre amb gran alegria, tot al contrari que l’afició culer. No obstant això, fonts properes al club català insisteixen que el traspàs encara no està del tot descartat. El Barça assegura que té la capacitat econòmica per pagar la clàusula de rescissió i que també compta amb prou marge salarial per inscriure Williams. A més, segons el diari Sport, l’entitat blaugrana s’aferra al fet que l’entorn del jugador sempre ha demostrat una bona predisposició en les converses mantingudes, i creu que la incorporació encarrilada de Dani Olmo pot ser un element més de pes per convèncer Nico, que és la prioritat absoluta per reforçar la banda esquerra de l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)