Barça

L’1x1 del València-Barça

Per Marta Escubós

TER STEGEN (90’)
superat
La cara i la creu. Primer va evitar un gol en pròpia porta de Cubarsí en un gran exercici de reflexos, i després la diana d’Hugo Duro el va agafar a contrapeu. Un error seu va estar a punt de costar el segon gol del conjunt xe.
KOUNDE (90’)
fràgil
Ho va passar malament amb Diego López. No va aparèixer en les accions ofensives, i li va faltar ser més agressiu en la centrada que va acabar amb el gol d’Hugo Duro. En general, però va estar seriós en defensa.
CUBARSÍ (64’)
providencial
Titular en el lloc d’Eric Garcia, va ser providencial salvant el 2-0 sobre la mateixa línia de gol després d’una errada de Ter Stegen. Va alternar accions defensives de mèrit amb alguna errada perillosa en la sortida de pilota.
IÑIGO (90’)
assenyalat
Flick li va donar la titularitat al costat de Cubarsí després que, finalment, fos inscrit. Va sortir en la fotografia del primer gol en trencar el fora de joc. Hugo Duro li va guanyar l’esquena. En defensa, va estar agressiu.
BALDE (64’)
intens
El defensa més ofensiu de l’equip. Va ser un dels que més va accelerar el joc blaugrana i va estar atrevit amb el xut. Va alternar, però, alguna internada interessant, amb algunes accions més imprecises. Va marxar amb molèsties en el 64’.
BERNAL (71’)
correcte
Bernal compta amb la confiança de Hansi Flick. Malgrat no estar fi al Gamper, va sortir d’inici. Bona actuació del futbolista de 17 anys, que ho va fer fàcil i va protegir bé la pilota per evitar pèrdues. Li va faltar, però, més contundència.
CASADÓ (90’)
atent
Titularitat guanyada a pols durant la pretemporada. En el doble pivot amb Marc Bernal, va estar molt atent a totes les jugades impedint un mal major en les pèrdues de pilota dels companys. També va crear molt joc.
RAPHINHA (90’)
fluix
Com a mitjapunta, el brasiler no va estar encertat. Li va faltar molta més delicadesa per poder marcar les diferències i també va encadenar diverses pèrdues. Va forçar el penal (49’), que va materialitzar Lewandowski.
LAMINE YAMAL (86’)
irregular
Es va notar el poc rodatge amb què va arribar al partit. El de Rocafonda va estar imprecís en els un contra un i també va perdre alguna pilota en passades senzilles. Tot i això, va ser decisiu en el gol de l’empat de Lewandowski.
LEWANDOWSKI (90’)
rematador
Va salvar els mobles. Abans d’arribar al descans, el polonès va caçar una centrada a l’interior de l’àrea de Lamine Yamal per marcar el gol de l’empat. Referència en la punta d’atac, també va ser l’autor del segon gol de penal.
FERRAN (64’)
imprecís
Va ser una de les grans sorpreses de l’onze. La seva actuació, però, va deixar molt a desitjar. Va caure en fora de joc diverses vegades i les decisions les va prendre per inèrcia, gairebé sense pensar. Molt lent i imprecís.
G. martín (26’)
Es va oferir constantment, i va ser l’autor d’una centrada que a punt va estar de rematar Pedri en el minut 83.
pedri (26’)
verd
En la seva reaparició, el migcampista canari va estar bé buscant les passades filtrades, però li va faltar més pulcritud.
christensen (26’)
fred
El danès va sortir molt fred, amb pèrdues de pilota i imprecisió en les passades.
eric (19’)
fortí
Va fer bon treball en la pressió després de pèrdua. Vital en els darrers minuts
pau víctor (4’)
actiu
Pitxitxi de la pretemporada, ahir no va tenir prou temps de fer el seu gol.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)