Barça

Gavi torna a entrenar-se amb el grup després de 10 mesos lesionat

El futbolista ha fet part de la sessió d’entrenament d’aquest dijous amb la resta de la plantilla i espera poder rebre l’alta en les pròximes setmanes

298 dies després de la seva greu lesió de genoll, Gavi ha tornat a entrenar-se amb el grup aquest dijous. El futbolista ha participat en part de la sessió amb la resta de la plantilla quan fa gairebé 10 mesos que es va trencar els lligaments encreuats, amb afectació al menisc, del genoll dret. Ha passat per quiròfan i ha estat molt temps de recuperació allunyat de la gespa, però ja veu la llum al final del túnel.

No ha faltat el passadís de clatellots habitual quan torna un jugador lesionat o s’incorpora un nou fitxatge. El somriure de Gavi s’ha sumat a l’enorme alegria de la resta de companys, que l’esperaven amb els braços oberts. Ha pogut fer una part de la sessió, però encara és aviat per pensar a tornar a jugar. Jugador i club esperen que l’alta mèdica arribi en dues o tres setmanes i, a partir de llavors, es començarà a valorar quin és el moment idoni per començar a tenir minuts en una incorporació progressiva.

Ansu Fati també ha tornat a entrenar amb el grup, però no ha pogut acabar la sessió i la seva presència a la convocatòria pel partit de Girona torna a estar en dubte. Dani Olmo, que havia rebut un cop en el partit que va jugar amb la selecció espanyol a Sèrbia, ha entrenat sense problemes i tot indica que serà titular diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)