1a divisió FEF

El Barça Atlètic derrota el Zamora i es fa fort al Johan Cruyff (1-0)

Un gol d’Òscar Ureña a la segona meitat permet al conjunt blaugrana superar l’equip castellanolleonès i sumar set punts de nou possibles com a local en l’inici de curs de 1a FEF

El Barça Atlètic supera el Zamora amb un triomf per la mínima gràcies a un gol d’Òscar Ureña a la segona part i es manté invicte a l’estadi Johan Cruyff, on aquest curs ha sumat set punts de nou possibles en aquest inici de lliga de 1a FEF.

Tot i dominar la primera meitat i generar més arribades de perill que els visitants, els blaugrana s’han hagut de conformar amb el 0-0 en arribar al descans. Un cop superada l’hora de joc, els locals han obert la llauna gràcies a un gol d’Òscar Ureña, que està protagonitzant un gran inici de curs i ja suma dues dianes i dues assistències en només cinc jornades.

Després que l’àrbitre assenyalés una falta a favor del filial, Noah Darvich, que ha estat murri, ha posat la pilota ràpidament en joc amb una obertura cap a banda dreta, des d’on Rubén López ha posat una centrada rasa al cor de l’àrea i l’extrem figuerenc ha controlat amb la bota esquerra, ha orientat el cos i ha definit amb un bon xut ras i col·locat buscant el pal llarg (1-0, 62’). Pocs minuts després, Unai Hernández ha pogut ampliar el resultat, però la seva rematada s’ha estavellat al travesser (73’).