Eurocopa

Amb un triomf més, primer lloc garantit

Eurocopa. Cinc equips més s’afegeixen als tres que van obtenir el bitllet ahir

L’Spar Citylift Girona tindrà dues oportunitats per aconseguir el primer lloc del grup G. La primera, el dia 22 a Mont-de-Marsan, la pista del Landes. Per certificar-lo cal guanyar-hi, però salvar el basket average (+31) també podria valer a condició de vèncer a la pista del Ceglèd, que podria arribar a l’última jornada ja sense possibilitats. Amb tot, l’objectiu és guanyar tots dos partits per assolir una posició més favorable.

Dimecres l’Hatay, el Carolo i el Ragusa van ser els primers que es van classificar per a les eliminatòries de la segona fase de l’Eurocopa, i ahir els cinc que podien aconseguir-ho no van fallar. Són el Riga, el Wroclaw, el Venècia, el Namur i l’Spar Citylift Girona, que completen el grup de vuit equips imbatuts. Si tots mantinguessin la trajectòria tan impecable com fins ara, serien els que s’estalviarien l’eliminatòria prèvia del desembre i accedirien directament a la del gener.

Pel que fa al basket average general, el de l’Uni continua sent el millor de tots (+99), seguit –entre els imbatuts– pels del Venècia (+92), el Ragusa (+78), l’Hatay (+65), el Namur (+53), el Carolo (+44), el Riga (+39) i el Wroclaw (+29).

8
equips
continuen imbatuts després de quatre jornades. Són els vuit classificats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)