NBA

bàsquet

nba

Els Jazz tornen a posar la directa

NBA. Els de Ricky Rubio no fallen i van de dret al ‘play-off’; els Grizzlies de Marc Gasol són escombrats a Miami però ell no juga

La jornada

Sixers- Magic

116 - 105

Knicks - Celtics

112 - 121

Twolves - Bulls

122 - 104

Jazz - Mavs

97 - 90

Heat - Grizzlies

115 - 89

Warriors - Thunder

112 - 80

Suns - Blazers

104 - 106

Kings - Lakers

108 -113

Després de veure tallada la seva ratxa d’onze victòries seguides, els Jazz van tornar a sumar un triomf que els manté amb tots els números de ser al play-off. Aquesta vegada no va fer falta la millor versió de Ricky Rubio. El del Masnou va jugar 30 minuts i va aportar 7 punts, 5 rebots i 6 assistències en un partit en què el millor va ser Mitchell (25 punts). Els Grizzlies van perdre de manera contundent a la pista dels Heat en un enfrontament en què el tècnic dels de Memphis va donar descans a Marc Gasol. El matx del dia es va viure a la pista dels Warriors, on els campions van poder tombar, per fi, la seva bèstia negra aquest curs: els Thunder. Va fer falta el partidàs de l’exestrella d’Oklahoma Kevin Durant (28 punts amb 4/6 triples) i 21 punts de Stephen Curry (5/12 triples). Pels Thunder, Westbrook va quedar ben a prop del triple doble (15 punts, 12 rebots i 7 assistències), Anthony va anotar 14 punts i Paul George va estar desconegut (5 punts amb 1/9 tirs de camp). El nom propi de la jornada va ser Damian Lillard, dels Blazers, pels seus 40 punts però sobretot per la cistella a nou dècimes del final que va tombar els Suns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)