NBA

bàsquet

nba

Pau guanya Marc

NBA. El duel entre els germans Gasol va acabar en triomf dels Spurs en un partit que va significar la catorzena desfeta seguida dels Grizzlies

El partit entre els germans Gasol que es va jugar a San Antonio el van guanyar els Spurs per un ajustat 100-98, un marcador que fins als instants finals no va decidir-se per una acció polèmica que no es va xiular –possible falta a Marc Gasol en un 3+1–. El triomf finalment va ser per als texans, però el duel individual se’l va emportar Marc signant 23 punts, 10 rebots i 4 assistències contra els 2 punts, els 7 rebots i les 4 assistències de Pau Gasol, que, a més, va acabar lesionat a l’espatlla i és dubte per al partit contra els Warriors que jugaran demà dijous a Oakland. Aquesta victòria col·loca els Spurs (37-27) en el cinquè lloc de la conferència oest, si bé la igualtat de la conferència fa que estiguin només tres partits per sobre del desè lloc. En canvi, per als Grizzlies (18-45) va ser la catorzena derrota consecutiva, la segona pitjor ratxa de la història de l’equip –la pitjor és de quinze.

La desena plaça a l’oest l’ocupen els Jazz (34-30) de Ricky Rubio, que van vèncer els Magic (20-44) amb un bon partit del base del Masnou (12 punts, 4 rebots i 8 assistències), una victòria que els manté de ple en la lluita per accedir al play-off.

La jornada

Cavaliers - Pistons

112 - 90

Pacers - Bucks

92 - 89

Heat - Suns

125 - 103

Bulls - Celtics

89 - 105

Spurs - Grizzlies

100 - 98

Jazz - Magic

94 - 80

Lakers - Blazers

103 - 108

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)