NBA

Bàsquet

NBA

Ricky puja, Marc baixa

NBA. El jugador del Masnou va fer un bon partit i els Jazz segueixen en la lluita pel ‘play-off’, mentre que els Grizzlies ja són últims a l’oest

Els Jazz van guanyar els Pacers, ja encadenen quatre victòries i estan a un partit de diferència dels Nuggets, que marquen el tall del play-off. Ricky Rubio va fer un bon partit amb 18 punts, 6 rebots i 7 assistències. Per altra banda, Marc Gasol va fer bons números (17 punts, 6 rebots i 7 assistències), però no van ser suficients per guanyar els Bulls. L’equip de Memphis ja encadena 15 derrotes i se situa últim en la conferència oest (18-46).

Els líders de cada conferència no van fallar en els seus partits. Els Raptors van vèncer els Pistons en la pròrroga, amb 42 punts de DeMar DeRozan, i ja estan matemàticament classificats per al play-off. Quant als Rockets, van guanyar els Bucks i ja encadenen 17 victòries (51-13), la millor ratxa que continua oberta. Avui s’enfronten els líders de cada conferència, amb els Raptors com a locals, amb el millor balanç a casa (27-5).

D’altra banda, els Pelicans ja encadenen 10 triomfs i segueixen quarts (38-26). Van derrotar els Kings, però els va sortir cara la victòria, ja que Anthony Davis es va lesionar en un turmell.

La jornada

Pacers - Jazz

84 - 104

Pistons - Raptors

119 - 121

Bulls - Grizzlies

119 - 110

Bucks - Rockets

99 - 110

Kings - Pelicans

101 - 114

Nuggets - Cavaliers

108 - 113

Lakers - Magic

108 - 107

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)