Més bàsquet

Per oblidar-ho ben aviat

Copa Catalunya. La Bisbal perd contra un insípid Mataró, en un partit en què l’efectivitat va brillar per la seva absència

LA BISBAL 46 MATARÓ 54

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Genís, Mateu (4), Òdena, Axel (5), Hopewell (19) –cinc–; Soler (5), Jacomet, Dídac (7), Frau, Ferrer, Castelló i Barrassa (6) 18/55 de 2, 1/16 triples (Soler) i 7/9 tirs lliures.GRUPO MARTHE UE MATARÓ-SBM:Puig (4), Bellot (2), Cuixart (6), Teixidó (3), Cànovas (13) –cinc–; Boada, Lluch (2), Sánchez (1), Serra (13), Cuadrado, Moreno (9) i Conrad (1). 11/33 de 2, 6/25 triples (3 Cànovas) i 14/32 tirs lliures.PARCIALS:7-13, 11-19, 16-9 i 12-13.COMENTARI:Una primera part pèssima de l’equip bisbalenc va condemnar-lo a anar a remolc durant tot el matx, en un partit realment per oblidar en la faceta de l’anotació. Cap dels dos equips va tenir efectivitat i el Mataró, amb ben poc, va marxar al descans amb un bon coixí. Tot i la reacció en el tercer període, els homes de Joan Ferrer no van fer suficients mèrits per guanyar. La poca circulació de pilota va condicionar tot el partit, que va estar obert a l’inici del darrer quart però no va ser atractiu per a l’espectador en cap moment. El Mataró era un rival directe per al Bisbal Bàsquet en la lluita per seguir a la zona noble de la taula, però els empordanesos no van tenir el dia, i van anotar un sol triple en tot el duel. Aquesta és la tercera derrota del curs de l’equip, que se situa amb un 4-3 a la classificació.