Eurocopa

El Cadí no perdona a casa

Bàsquet. Eurocup. Díaz i Moore lideren l’exhibició de l’equip, que suma la segona victòria europea

CADÍ LA SEU 89 PEAC Pecs 57

CADÍ:Pujol (7), Díaz (15), Gustavsson (6), Moore (14), Wiese (10) –cinc inicial–, Garcia, Palma (3), Pascua (6), Bahí (7), Nogic (7) i Peña (2). 9/23 triples (2 Wiese, 2 Nogic, 2 Díez, 1 Bahí, 1 Palma, 1 Pujol). 42 rebots. 28 assistències.PIEC-PECS:Bravard (20), Diémé (5), Szabo (8), Udodenko (9), Wentzel (3) –cinc inicial–, Gemes-Sarok (2), Hegedüs (8), Rujak, Horobets i Kaposi. 6/17 triples (2 Szabo, 1 Wentzel, 1 Udodenko, 1 Diémé, 1 Bravard). 30 rebots i 14 assistències.PARCIALS:22-16, 24-19, 19-11 i 24-11.

Aluinvent Miskolc-Landes; Cadí Ia Seu-PEAC Pecs

El Cadí va encadenar la segona victòria en l’Eurocup després de fer tota una exhibició contra el Peac hongarès a la Seu en un partit que va acabar amb un petit festival ofensiu de les catalanes. Díaz (15 punts) i Moore (14 punts i 7 rebots) van ser les més destacades d’un equip en què Ariadna Pujol va tornar a jugar molts minuts de qualitat (7 punts i 6 assistències). Wiese i Etxarri, per la seva banda, van seguir en la línia ascendent de les últimes setmanes. Pel que fa a l’equip hongarès, només la pivot nord-americana Bravard va plantar cara sota les anelles. El partit es va trencar en els primers minuts del tercer quart amb un parcial de 9-2.