Eurolliga

Heurtel-Westermann, el dia D

Bàsquet. L’Eurolliga tanca avui el termini per a la inscripció de jugadors i l’agent dels bases, Misko Raznatovic, pressiona explicant la seva versió, en què dona la raó a l’encara jugador del Barça, i anunciant que l’arribada del seu relleu és imminent

“Espero poder explicar aviat tot el que va passar, però et puc dir que el jugador té el cent per cent de la raó. No va fer res malament. I jo, tampoc. Estic sorprès”, deia Misko Raznatovic al canal de la televisió grega ERT. El representant de Thomas Heurtel, que també ho és de Leo Westermann, dona la seva versió hores abans que l’Eurolliga tanqui el termini per a la inscripció de jugadors, avui.

Thomas Heurtel s’entrena al marge de l’equip de Sarunas Jasikevicius, el capità del qual, Pierre Oriola, explicava que li sap greu la situació que viu un dels seus amics als vestidors, perquè van arribar al club en el mateix moment i perquè van compartir habitació. “El club està per sobre de tot, és el que decideix. N’hem de fer cas i respectar-ne la decisió”, diu el pivot. Si no se’n va del Barça, que segons Albert Soler se sent enganyat, s’haurà de quedar fins a final de temporada sense jugar, perquè ni Jasikevicius ni Nacho Rodríguez volen que es torni a posar la samarreta del Barça, que en cap cas li pagaria el que li queda de contracte fins a l’estiu si marxa a un club de l’ACB.

La sortida d’Heurtel és imprescindible perquè el seu substitut, el també francès Leo Westermann, pugui ser donat d’alta. La situació del club tampoc hi ajuda amb la junta gestora al capdavant de l’entitat. “Es troba en la fase final”, diu Raznatovic sobre l’arribada de Westermann.

Prioritats

El Madrid, que segons el representant és la prioritat d’Heurtel –si avui no fitxa per cap equip, pren força la possibilitat que no jugui fins als Jocs–, ha incorporat Alex Tyus. Era la prioritat de l’equip de Pablo Laso, per substituir Anthony Randolph –es perd el que queda de temporada un cop intervingut del trencament al tendó d’Aquil·les–. L’aler pivot (2,03 m, 1988) de Missouri té passaport d’Israel, ve del Galatasaray i no ocuparà plaça d’extracomunitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)