Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Els tirs no entraven però hem decidit continuar remant”

Alfred Julbe, entrenador de l’Uni, va reconèixer en acabar el partit que, malgrat la derrota per vuit punts, tot plegat hauria pogut acabat molt pitjor tal com havien anat les coses. “No soc conformista de mena, però hi ha hagut un moment en què el partit s’han torçat molt i en què l’eliminatòria es podria haver trencat avui mateix.”

El tècnic considera que el desencert en atac de l’equip durant molts minuts també ha estat causat per l’esforç defensiu de l’Avenida des del minut 1. “A dins en algunes accions potser ens ha faltat energia però en tirs més nostres, fins i tot alliberats des del triple, no hem estat encertats, perquè trobar cada vegada aquesta situació de tir ens costava més esforç i això es trasllada en els percentatges finals.” “L’Avenida –hi va afegir– ha sortit com sempre a defensar la pilota, amb moltes rotacions i jugant bé.” Segons ell, l’equip va començar a millorar quan va passar a defensar correctament les jugades de bloc directe de l’Avenida. “Hem decidit continuar remant, no deixar-nos anar i evitar en qualsevol cas posar-nos en una situació impossible de cara al partit de divendres.

Julbe va evitar polemitzar amb Roberto Íñiguez arran d’unes declaracions en alguns mitjans en què el tècnic vitorià l’acusava de valer poc com a persona per un comentari en un temps mort en la copa. “Si analitzéssim tot el que diuen tots els entrenadors en els temps morts no acabaríem mai.”

María Araújo, per la seva banda, va admetre que les locals van sortir més ficades en el partit. “Han sortit més fortes. Són vuit punts i la diferència és gran, però de com anàvem a com estem ara, ho hem millorat.” “Divendres hem de sortir com ho hem fet en la segona part.”

ELS VESTIDORS

No soc conformista de mena, però avui m’hi sento per com ha anat tot
Alfred Julbe
Entrenador de l’Uni
Han sortit més fortes; per remuntar, si juguem com en la segona part, tindrem possibilitats
María Araújo
Jugadora de l’Uni
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)