Eurolliga

Alfred Julbe: “Hem de millorar molts aspectes i tenir més encert”

L’entrenador de l’Spar Girona recorda que per guanyar, i fer-ho de més de 8, cal fer “un partit molt complert”

“Hem de millorar molt, perquè ara ja no es tracta només de guanyar el partit sinó que ho hem de fer de més de 8 punts de diferència” diu Alfred Julbe l’endemà del 66-74 de l’Spar Girona contra l’Avenida en l’anada dels quarts de final de l’Eurolliga, a la bombolla de Salamanca. “Si agafem com a referència el primer partit són molts aspectes del joc els que hem de millorar i també l’encert que és molt necessari per donar la volta a una eliminatòria així” argumenta l’entrenador de l’Uni.

“Uns bons punts de diferència si fos una eliminatòria normal, en què jugues a casa, no ho són perquè tornes a jugar al camp del rival” és el matís que apunta Julbe respecte el format dels quarts de final, que es juguen a Salamanca i a Sopron. “Defensar molt millor, rebotejar més que elles com vam aconseguir en la semifinal de la copa i la circulació de la pilota i sobretot més encert” són els ingredients que el tècnic, que no sap si podrà comptar amb Adaora Elonu, veu necessaris per a fer “un partit molt complert”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)