Eurolliga

L’Eurolliga no jugarà més partits a Rússia però no n'expulsa els equips

L’Eurolliga ha decidit que tots els partits de la seva competició que s’han de disputar a Rússia es juguin en territoris neutrals després de la reunió dels 18 clubs participants, que han condemnat també l’atac de Rússia. “Condemnem qualsevol acte de guerra com el que està tenint lloc a Ucraïna; qualsevol acte de violència és contrari als valors de la nostra organització”, assenyala l’organització en el seu comunicat oficial. Un dels primers partits afectats per la decisió és el CSKA Moscou-Barça que s’havia de jugar diumenge i que, de moment, ha estat suspès.

Els altres equips russos que juguen en la competició són el Zenit de Sant Petersburg i l’Unics Kazan. Aquests equips podran continuar jugant la competició. “Les decisions s’han pres per protegir la integritat de l’Eurolliga, permetent als equips defensar el seu dret de competir en la pista, aïllant l’esport de les accions polítiques. La prioritat última de l’eurolliga és protegir la seguretat dels jugadors, entrenadors i els seguidors i evitar qualsevol risc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)