Eurolliga

Saras: “L’Eurolliga ha de ser molt contundent amb el que passa a Ucraïna”

El tècnic del Barça, Saras Jasikevicius, preguntat sobre l’impacte que suposaria la suspensió dels tres equips russos (CSKA Moscou, Unics Kazán i Zenit Sant Petersburg) per a la classificació de l’Eurolliga, ha declarat avui que la competició “ha de ser molt contundent amb el que està passant” a Ucraïna. “L’Eurolliga ha de ser molt contundent amb el que està passant. La nostra situació és privilegiada, lluitant pel factor pista. Clarament això ha donat una nova vida a alguns equips i el Mònaco és un d’ells”, ha valorat el tècnic del Barça sobre l’equip del Principat, que dijous visita el Palau Blaugrana.

Jasikevicius ha considerat que aquesta anomalia brinda al Mònaco, en el seu primer any en l’Eurolliga, “una oportunitat que portaven molts anys esperant”, fet que provoca que el Barça hagi d’extremar les precaucions davant un oponent “millorat amb el canvi d’entrenador” i que “ha fitxat bé per barallar-se pel play-off i està aquí”. “La figura de Mike James és la que domina la pilota i decideix molt”, ha destacat l’entrenador barcelonista, que ha definit al seu proper oponent com un “equip molt físic i anotador, amb talent i moltíssimes opcions en atac”.

El tècnic bàltic també ha parlat de l’acumulació de partits en el mes de març: “Mai vaig veure aquest calendari. La dificultat ve cada dia. Tenim clar que gairebé no tindrem entrenaments en el mes de març i sofrirem al març”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)