Eurolliga

L’Eurolliga vota una classificació descomptant els partits contra els tres russos

Els tretze clubs amb llicència A de l’Eurolliga, entre els quals hi ha el Barça, el Madrid i el Baskonia, han decidit que si finalment queden expulsats de la competició els tres equips russos –decisió que sembla coll avall però que encara no s’ha pres definitivament i que té com a data limit el 21 de març– la classificació per definir els vuit equips que jugaran el play-off pel títol s’establirà en base al balanç de triomfs i derrotes descomptant els partits jugats contra el CSKA de Moscou, el Zenit de Sant Petersburg i l’Unics Kazan. La proposta denegada era un percentatge de victòries i derrotes tenint també en compte els partits contra els russos. Sigui com vulgui, el Barça, líder amb 21-5 –un triomf més que el Madrid–que si es consuma l’expulsió russa seguiria al capdamunt amb 18-4 –dos més que els blancs, que avui juguen a Belgrad (19h)–, s’enfrontarà divendres (19 h) a la pista del Zalgiris Kaunas, cuer amb 6-20.

La mesura també afectarà l’Eurocup, que té el Lokomotiv Kuban en el grup A –tercer amb 8-4–, en el qual milita la Penya, líder amb 11-2 que demà juga a la pista del Morabanc Andorra (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)