Eurolliga

Jasikevicius creu que el del Bayern serà “un partit per als jugadors exteriors”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha dit que el partit d’aquest dimarts a la pista del Bayern Munic serà “un partit per als exteriors”, ja que l’equip alemany està tirant més i millor de tres en aquesta temporada. “Estan tirant més triples, tenen més tiradors. Walden va estar fora molt temps el curs passat i aquest any està jugant a un gran nivell. Serà un partit per a exteriors. Necessitem molta defensa sobretot amb exteriors”, ha valorat el tècnic lituà aquest dilluns en declaracions als mitjans de comunicació del club català.

El Barça afronta una setmana exigent amb tres compromisos i el preparador del conjunt blaugrana ha destacat la importància d’”anar pas a pas”, “sempre pensant en el primer partit” i, passi el que passi a Munic, “entendre que sempre és millor oblidar el partit perquè en 48 hores t’espera un altre”.

“El més important ara mateix és seguir millorant. La setmana passada va ser molt bona i aquesta setmana es presenta molt difícil per a nosaltres, amb dos partits d’Eurolliga fora i el Tenerife a casa”, ha reconegut Jasikevicius.

El tècnic lituà ha destacat la continuïtat com una virtut del Bayern Munic: “És un equip que conserva el mateix entrenador i la majoria de jugadors són els mateixos. Aquí sempre és difícil. Són molt ordenats, molt físics i sempre saben al que juguen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)