Eurolliga

El Barça marxa en el tercer quart i sotmet el Bayern de Munic (73-84)

El Barça ha obtingut avui a la pista del Bayern de Munic el segon triomf en tres jornades en l’Eurolliga en el seu primer desplaçament del curs (73-84). La superioritat en el rebot durant tot el partit -38 per 26–i la inspiració en el tercer quart (19-28), amb un alt grau d’encert en els triples, han estat les claus que han obert el camí del triomf blaugrana. Abrines, Vesely –el més valorat del Barça amb 21–i Laprovittola, han estat els màxims anotadors del conjunt de Saras amb 14 punts cadascun. El Bayern, que manté el bloc i que el curs passat va obligar el Barça a un cinquè partit en els quarts de fial en els dos primers quarts, ha plantat cara però ja ha perdut els tres partits que ha jugat.

Els espectadors alemanys estan drets aplaudint fins que el seu equip no anota per primer cop. no s’han assegur fins que no han transcorregut 3:30 perquè el Bayern ha fallat els cinc primers llançaments, però el Barça, també prou espès en atac, no ha rendibilitzat el 0-5 de sortida i ha rebut un parcial de 5-0 (7-6). El primer quart ha estat molt igualat (18-18). El Barça, superior físicament, ha dominat el rebot, però no ha seleccionat bé les faltes i el Bayern ha fet 8 punts en tirs lliures sense error. Els blaugrana no n’han tingut cap.

Abrines ha dinamitat el segon quart amb 4 triples en quatre intents i l’equip de Saras ha marxat de 7 punts (26-33), però l’encert de Rubit –13 punts abans del descans– i la fiabilitat de Weiler-Babb, sumades al desgavell en el tir del brasiler de Barça Da Silva, que ha rebotejat prou bé –4 en el segon quart–, han llastat al Barça, que no ha pogut estirar més la corda (34-37). Corey Higgins ha arribat als 2500 punts en l’Eurolliga, una xifra majestuosa.

Un triple de Satoransky i dos de seguits de Laprovittola han obligat al tèc- nic local Trinchieri a demanar temps mort perquè el Barça ha signat el seu màxim avantatge a l’inici del tercer quart (36-48). Un altre triple, aquest cop de Sanli, ha provocat un nou temps mort de Trinchieri (41-53). L’exhibició des de 6,75 metres del Barça ha prosseguit –6 en el tercer quart amb 12/22 en el global fins a aquell moment– i la renda ha arribat al +16 (45-61 i 47-63), tot i que l’equip ha badat una mica en el tram final amb dues errades en les passades i ha permès que l’equip alemany es reenganxés una mica (54-65).

Lucic, amb un 2+1 ha baixat la barrera psicològica dels 10 punts (58-67), però Jokubaitis ha replicat amb un triple. El Bayern s’ha posat a 8 punts (64-72) . A diferència del partit contra el Madrid, el Barça ha sabut mantenir el pols amb personalitat, no s’ha espantat i ha segellat el triomf, am b el txec Vesely molt inspirat en el rebot i la intimidació, constatant que cada cop està més adaptat. Una antiesportiva sobre ell comesa per Gillespie ha posat el punt i final al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)