FIBA Champions

El Baxi Manresa guanya el Benfica (78-97) i continua invicte

Els manresans fan un partit molt complert i són líders del grup en solitari

El Baxi Manresa fa un partit molt complert, guanya a la complicada pista del Benfica (78-97), continua invicte en la FIBA Champions League després de tres partits i ocupa el lideratge del seu grup en solitari. Els manresans han dominat des dels darrers minuts del primer quart i sempre han mantingut als portuguesos a més de deu punts. Brancou ha estat el màxima anotador amb 22 punts i 5 de 7 en triples, i Vaulet ha anotat 19 punts. Ha debutat amb la camiseta del Manresa Waczynski que ha anotat dos triples i ha fet 9 punts.

Des de l’inici del partit els dos equips han imposat un ritme alt de joc i han mostrat encert en atac i el marcador ha anat creixent ràpidament. Els portuguès han agafat el seu primer avantatge clar després d’un parcial de 8-0 (18-12), però els manresans han respost amb un 0-10 uns minuts més tard (20-24) i ha partir d’aquí s’han començat a escapar en el marcador. En els primers minuts del segon quart el Baxi Manresa ha arribat als 10 punts de marge (28-38) i s’ha arribat al descans amb un 49-58.

El bon partit dels manresans ha continuat en el tercer quart en que ha anat ampliant el seu avantatge fins arribat als 19 de màxima diferència (57-76). Els portuguesos han continuat lluitant i una defensa zonal i un parcial de 10-0 els ha mantingut l’esperança. En els darrers deu minuts hi han hagut moltes aturades en el joc i revisions de jugades per part dels àrbitres. El Benfica ha pujat la seva intensitat i Carter ha donat un cop de cap a Steinbergs i ha estat desqualificat. El Baxi ha mantingut la serenitat i s’ha emportat la victòria per 78-97.