NBA

LeBron James és baixa indefinida per una lesió al peu

L’estrella dels Lakers es va lesionar en un peu en el partit que van guanyar contra els Mavs

Més problemes pels Lakers. Quan semblava que l’equip californià començava a mirar cap al play-off s’han confirmat els mals presagis i LeBron James serà baixa indefinida per una lesió al peu. The King, que acaba d’aconseguir ser el màxim anotador de l’NBA de tots els temps es va posar la mà al peu i ràpidament va veure que alguna cosa no rutllava. Els Lakers doncs hauran de lluitar per entrar entre els millors sense la seva estrella.

D’altra banda, aquesta matinada els Knicks han tombat els líders Celtics al Madison Square Garden (109-94) en un partit nefast de la seva estrella Jayson Tatum (6/18 tirs de camp i només 14 punts. Pels de New York Quickley i Randle, amb 23 punts cadascun, han estat els més destacats. Tampoc ha tingut el dia James Harden que tot i fer 20 punts ha acabat amb un 5/14 tirs de camp i els Sixers han perdut contra els Heat (99-101) tot i els 27 punts i 12 rebots de Joel Embiid. També han guanyat els Hornets contra els Pistons (117-106) i els Magic a la pista dels Pelicans (93-101) amb 29 punts i 8 rebots de Paolo Banchero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)