Eurolliga

Bolmaro no ve ara al Barça

Bàsquet. Eurolliga. L’argentí, que està lliure i de qui el Barça no té els drets a Europa, no acabarà el curs de blaugrana tot i les converses que hi ha hagut; el mercat de fitxatges es tanca demà

Leandro Bolmaro no tornarà al Barça. Com a mínim ara. El termini de fitxatges de l’Eurolliga finalitza demà i, segons el web Encestando, s’estava parlant d’una incorporació immediata, però no serà així. Tot i les converses que s’han mantingut entre el club i el representant, no s’ha vist amb bons ulls una incorporació ara tenint en compte que Jasikevicius ja té tres bases, com són Laprovittola, Satoransky i Jokbuatis. A més, els blaugrana tenen 15 fitxes i l’operació no era viable econòmicament tenint en compte que Bolmaro fa literalment un any i mig que pràcticament no juga, i està faltat de rodatge i de confiança, com s’ha vist a la selecció del seu país. De fet, contra el Canadà no hi havia Laprovittola, que tenia partit d’Eurolliga contra el Mònaco, i el jove base argentí en 19 minuts de joc va fer 1/5 tirs i 3 punts.

Bolmaro va estar al Barça tres temporades des del 2018 fins al 2021. Tot i ser draftejat amb el número 23 pels TWolves el 2020, va estar un any més al primer equip del Barça abans de fer el salt a la lliga nord-americana. A l’NBA, on posteriorment va ser traspassat als Jazz, ha jugat 49 partits amb una mitjana de 6,3 minuts per partit i sense impacte. El club sí que veu amb bons ulls que pugui formar part del Barça del curs vinent sempre tenint en compte diferents situacions que es podrien produir, com ara la hipotètica marxa de Jokubatis als Knicks. D’altra banda, el partit de dijous contra el Zalgiris s’avança a les set de la tarda per no coincidir amb el Madrid-Barça de futbol (21 h).

L’Argentina, fora del mundial 40 anys després

Bolmaro té la mala experiència d’haver viscut com a integrant de la selecció de l’Argentina l’eliminació després de 40 anys del combinat argentí del pròxim mundial. Els de Pablo Prigioni van perdre a casa el partit clau contra la República Dominicana, un partit que dominaven de 17 punts (75-79). Els argentins queden sense bitllet per a la cita mundialista, una cosa que no passava des del 1982. L’Argentina és la vigent subcampiona del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)