Eurolliga

Breanna Stewart guia el Fenerbahçe a la seva primera corona

L’equip de Marina Maljkovic va començar 0-2 i ha enllaçat 16 victòries fins a aconseguir el trofeu, esclafant el Çukurova en la final

Primer títol d’Eurolliga per al Fenerbahçe, que ha superat el Çukurova per 99-60 i que havia perdut 4 finals en la darrera dècada. Breanna Stewart ha liderat el Fener amb 17 punts al primer quart (29-17), en què les de Marina Maljkovic enllaçaven un 11-2 des del triple de Cornelius (9-10). La nord-americana en duia 20 a l’inici del segon quart amb 4/4 triples i, al descans (57-24), 26. És la seva segona Eurolliga i l’afegeix als dos anells de la WNBA, dos ors olímpics i tres mundials. Stewart (1,93 m, 1994) ha acabat amb 35 punts (5/5 triples) i 36 de valoració.

Egle Sventoraite és l’autora del triple a tauler a l’últim segon, a pilota recuperada, que dona el tercer lloc a l’Schio en la final de consolació contra el Praga, l’amfitrió (59-56).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)