WNBA

La visió empresarial de Breanna Stewart

La que es considera millor jugadora del mon i Napheesa Collier (Lynx) creen una competició per a l’hivern

Breanna Stewart (1,93 m, 1994) i Napheesa Collier (1,85 m, 1996) son les impulsores de ‘Unrivaled’, la competició que volen estrenar del gener al març de l’any que ve amb l’objectiu que les estrelles de la WNBA puguin competir sense haver de sortir dels EUA i, al mateix temps, no perdre el nivell d’ingressos que els suposa venir a Europa uns mesos.

Stewart, parella de Marta Xargay amb qui té una filla i esperen una altra criatura, va liderar el Fenerbahçe amb 36 de valoració al seu primer títol d’Eurolliga el darrer curs, superant el Çukurova de Chelsea Gray en la final (99-60), apunta a una concentració en una ciutat com Miami.

La competició amenaça a la presència de les jugadores de la lliga nord-americana a Europa, cada cop més difícil des del nou conveni col·lectiu acordat el 2020 i que va entrar en vigor aquest darrer curs, que obligava per exmeple Brittney Sykes a deixar l’Spar Girona abans que es disputés la final. Per tant, encara que l’Uni l’hagués jugat no hauria comptat amb l’escorta i sí amb Rebekah Gardner perquè encara no havia disputat dos anys la WNBA . Les jugadores perdien l’1% del seu salari per cada dia que endarrereixen l’aterratge i, el 2024, s’exposen a ser suspeses per tota la lliga si fan tard.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)