Eurocopa

La Penya doblega en una altra pròrroga al Wolves (107-98)

Pau Ribas ha estat decisiu al temps extra mentre Brodziansky (22 punts) i Busquets (18) han brillat

La Penya ha patit però ha sumat la segona victòria seguida a Europa a la pròrroga (107-98). Els verd-i-negres han tingut en Brodziansky (22 punts), Busquets (18) i Ribas (17).

La sorpresa ha estat en el cinc titular de Jordi Rodríguez que ha fet tres faltes personals al minut 4. Els verd-i-negres no han estat gens intensos ni encertats. Tot i el triple per empatar de Ribas (15-15) els lituans han agafat avantatge (15-21). Al descans s’ha arribat amb un triple de Busquets però sempre a remolc (41-46). La sortida del vestidor no ha servit per veure una reacció i els Wolves han agafat 10 punts de renda (48-58). La Penya ha reaccionat amb un parcial de 9-0 (57-58) però un triple de Thurman ha refredat l’ambient (57-61). Dos triples seguits més del Joventut un de Brodziansky i un de Deshaun Thomas han posat la Penya per davant (65-61). La Penya ha fet una estirada que semblava definitiva (75-66) però s’ha relaxat i quatre triples seguits han retornat la igualtat. S’ha entrat en un final a cara i creu on Tomic ha empatat (88-88) anotant dos tirs lliures a 3,2 segons pel final i Sulaimon (21 punts) ha errat el tir guanyador. A la pròrroga Ribas ha liderat els verd-i-negres que no han perdonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)