ACB

“Encara estem creixent”

Bàsquet. ACB. Jaume Sorolla, Èric Vila i Markel Brown valoren l’arrencada i les diferències entre l’equip de Salva Camps i el d’Aíto

Amb motiu de les Fires de Sant Narcís, els jugadors del Bàsquet Girona Jaume Sorolla, Èric Vila i Markel Brown van participar en una conversa amb Andreu Juanola a l’estand de FIATC, patrocinador del club. A més de revelar sacrificis i mals moments –el psicòleg del club, Marc Mas, també hi va intervenir– fins al punt de plantejar-se deixar el bàsquet (ho va admetre Èric Vila), tots van valorar l’arrencada de l’equip (4-3). “Encara estem creixent i no hem mostrat el nostre millor bàsquet”, va dir Sorolla. Fins i tot van parlar de la possibilitat d’accedir a la copa. “Ho podem lluitar, crec que amb nou victòries s’hi podria entrar”, va dir Èric Vila. Tots dos van comparar l’estil d’Aíto i el de Salva Camps. “El ritme és molt més ràpid, som un dels equips més agressius”, va afirmar el bescanoní. “Els entrenaments han canviat molt, la nit i el dia, amb l’Aíto era una cosa més tàctica i pausada, aquí, si hi ha un error l’has de suplir, no esperem mai”, hi va afegir el tortosí. Markel Brown, a qui agraden molt els restaurants de Girona, es va mostrar encantat amb “l’energia de l’afició de Fontajau”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)