ACB

“No és fàcil”

Markel Brown, l’home de la setmana en el Girona pel partit contra el Múrcia, destaca el seu esforç i la confiança de Salva Camps

Markel Brown (1,93 m, 1992) és, per la mateixa ACB, el jugador més fiable de l’última jornada, per l’últim quart contra el Múrcia (82-76). 16 punts i 17 de valoració amb 3/3 de 2, 3/4 triples i cap pèrdua. 29 i 28 en el seu millor partit amb el Girona, al qual liderava en la victòria que posava fi a la mala ratxa. “Ser un líder. Fer un joc agressiu i, tant en atac com en defensa, anar tan fort com es pugui” és el que diu que li demana Salva Camps. El badaloní elogiava dissabte la feina que estava fent en les últimes setmanes. “Em va dir que seria en aquest partit o en el proper, però que acabaria donant els resultats. Em sento molt millor de com estava al començament, per la lesió, i he treballat de valent per arribar a aquest nivell. No és gens fàcil, però al final t’esforces per millorar, i de fet m’ho va dir abans del partit, que em veia bé”, reconeixia.

“Al llarg de la meva trajectòria he arribat als 40 un parell de vegades i m’he acostat a les dobles figures força cops. Sí que sempre és agradable anotar vint -i- escaig punts, sigui quina sigui la lliga; va ser un gran dia per a mi”, posava en context sobre la seva actuació, que suposa un punt d’inflexió: “Mai és senzill ni agradable començar així [lesió], però vaig mirar de recuperar-me i tornar a estar a punt el més aviat possible. Ara miro de treballar tan dur com puc, millorant partit rere partit. Va ser molt maco ajudar l’equip a aconseguir una victòria important, per la situació en què estàvem després d’haver perdut tres partits seguits, era clau per a l’esperit col·lectiu...” “Competir amb els millors fa que cada partit suposi un repte. És un pas endavant i una oportunitat per a mi”, afirma sobre jugar a l’ACB. I a l’NBA? “Les expectatives sempre hi són. Després t’has de mirar on ets i en quina situació et trobes, però sí que miro de ser competitiu i millorar per tenir un bon any”, diu sobre l’opció de tornar-hi.

Brown parla del vestidor: “Hi tenim una relació molt bona, sembla que faci molt temps que estem junts i cadascú dona el millor de si mateix. L’atmosfera és molt bona i hi ha molta companyonia. Està molt bé perquè s’acaba veient reflectit a la pista.” I de Fontajau: “Hi ha un gran ambient per la quantitat d’aficionats que venen a donar-ho tot. Ens animen i estan al nostre costat. És fantàstic i fa que sigui diferent, un lloc molt especial per jugar-hi.”

VESTIDOR

“Em sento molt millor. He treballat de valent per arribar a aquest nivell”
“Sembla que faci molt que estem junts i cadascú dona el millor de si mateix”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.