ACB

El Barça rep un Tenerife en ratxa que s’ha refet a l’ACB

ACB. Els canaris, que sumen quatre triomfs els últims cinc partits, tenen un equip veterà: Huertas (40 anys), Doornekamp (37) o Shermadini (34)

El Barça rep el Lenovo Tenerife, que sembla que va recuperant la forma després d’un inici dubitatiu en què va encaixar tres derrotes d’entrada. Ara encadenen quatre triomfs els últims cinc partits. Els canaris tenen una plantilla ja gran: Shermadini (34 anys), Doornekamp (37), Abromaitis (34) o Huertas (40). Els de Roger Grimau intentaran imposar un ritme alt de joc per intentar també contrarestar les trampes que pugui posar a pista Txus Vidorreta.

Els blaugrana arriben amb confiança i amb Laprovittola i Jokubaitis tornant a agafar la forma després de la lesió que van tenir. Els canaris van superar en la FIBA Champions League dimecres el VEF Riga (76-55) en una competició europea en què han guanyat el Cholet i han perdut contra el Darussafaka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)