ACB

Sergi Martínez, cedit al Girona, vol trencar la imbatibilitat del Barça

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa visita (17 h) la pista del Baskonia, on es retrobarà amb el seu exjugador Moneke, ara estrella a Vitòria

El Barça i el Bàsquet Girona disputen avui (17 h, Movistar D3) un derbi català marcat pel retorn de Sergi Martínez al Palau Blaugrana. El rubinenc està aprofitant la cessió per créixer mentre que el base argentí Juani Marcos, també cedit, no jugarà perquè està lesionat. Els blaugrana continuen invictes aquest curs davant la seva afició i venen amb la confiança de guanyar el Maccabi a Belgrad. Podrien tornar Vesely i Jokubaitis, lesionats els últims partits. El Girona vol donar la sorpresa per continuar somiant estar a la copa, igual que el Baxi Manresa, sense Jou, Vaulet ni Dani Pérez, visita la pista del Baskonia de l’exmanresà Chima Moneke (17 h, Movistar D4) després que els vitorians perdessin a l’Eurolliga per primer cop des de l’arribada de Dusko Ivanovic a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)