ACB

Stan Okoye té un esquinç al turmell

La lesió de l’aler amb passaport nigerià s’afegeix a la de Tyson Pérez

Stan Okoye (1,98 m, 1991) es va fer un esquinç al turmell esquerre en el Madrid - MoraBanc Andorra de diumenge (85-76), una lesió que s’afegeix a la de Tyson Pérez (2,02 m, 1996), que s’està recuperant dels problemes al bíceps femoral de la cama esquerra –afectació tendinosa– que l’han de tenir allunyat de les pistes de vuit a deu setmanes.

L’aler amb passaport nigerià amb 21:54 de mitjana és el segon jugador amb més presència a l’equip que dissabte visita Fontajau, només per darrera de Jean Montero (22:34), el base que va deixar el Gran Canària i que el curs passat jugava al Betis com Pérez, el màxim rebotejador dels andorrans amb 6,5 de mitjana. Els dos jugadors bètics van ser els màxims anotadors en el triomf a Fontajau per 79-90 al maig (25 i 16 punts) amb el parcial de 0-24 que comprometia la permanència gironina –desena derrota en 12 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)