ACB

Salva Camps: “No mirem més enllà d’aquesta jornada”

“Bàsicament, una victòria o una derrota en aquesta jornada. No mirem més enllà d’aquesta jornada” diu Salva Camps en la prèvia de la visita al Baxi Manresa, un altre duel de parla catalana que qualifica com “un partit molt complicat per a nosaltres”. “Mirarem de donar el màxim per veure fins a on arribem” afirma el que fou assistent a la banqueta del Nou Congost abans d’agafar les regnes del conjunt gironí, sobre el partit d’aquest dissabte, el primer dels últims cinc de la primera volta i, per tant, del tall per la copa. “De moment continuo mirant cap a baix i el que m’interessa és el que els llocs de descens estiguin cada vegada més lluny” afirma sobre la classificació, amb el seu equip setè amb 7-5 i un coixí de quatre triomfs respecte la zona calenta. “Sumar una nova victòria i veure si els de baix no l’aconsegueixen, per allunyar-nos-en, estar el més lluny possible d’aquesta zona perillosa” és la prioritat de Camps.

“He estat tres anys a Manresa, casa meva durant tres temporades. És una pista especial. Per jugar-hi com a local perquè la gent hi està molt a sobre, gairebé a la pista i als àrbitres i als jugadors pràcticament els poden tocar, el públic. És especial, la gent anima, hi està a sobre i és complicat de jugar-hi com a visitant” explica l’entrenador sobre la seva tornada a la capital del Bages. “És un gran equip, ho està fent molt bé amb un bàsquet molt dinàmic i unes virtuts molt clares i que ens ho posarà difícil per competir-hi” apunta sobre l’equip de Pedro Martínez, desè amb 6-6.

“Ser tu mateix i fer les coses faci el que faci el rival. Som els dos equips amb més possessions de la lliga i ells perden menys pilotes. No fer res diferent, plantejar els seus punts forts i mirar de minimitzar-los perquè les seves virtuts son les que nosaltres volem tenir i entrenar-nos contra nosaltres mateixos cada dia ens pot ajudar” és com el Girona afronta el duel amb un equip amb el que s’hi veu reflectit. “Estan entre els primers en assistències a la lliga, es passa molt bé la pilota i en perd poques jugant a un ritme alt. És complicat i son 12 jugadors de molt alt nivell” posa en context sobre la força col·lectiva del Baxi, del que sintetitza: “Tots els jugadors tenen punts”.

Cap amunt

“Qualsevol partit que es guanya patint o anant per darrera en el marcador i s’aixeca, amb la maduresa de l’equip i per la gran temporada que estem fent” son els motius pels quals Maxi Fjellerup es mostra molt content en la prèvia del Manresa - Girona. L’aler argentí vol mirar cap amunt: “Poder afrontar la copa. Sabem que hem de guanyar quasi tots els partits, la diferència de punts no ens afavoreix perquè vam perdre de molt a Barcelona i hem de mirar de guanyar tots els partits per a la copa i el play-off. Sempre s’ha de mirar cap a dalt i quan abans et salvis millor, perquè l’any passat vam patir molt”. “Els partits que hem tingut per guanyar els hem guanyat i l’han passat en les primeres quatre jornades en vam tenir i en ser el primer any a l’ACB l’equip o no els va saber jugar o no ho vam saber aprofitar. Aquest any ho hem fet millor i això ens dona una tranquil·litat molt gran”. “Vaig tenir minuts, va ser el primer partit que vaig tenir 18 minuts i fins ara en tenia 7 o 8 i així és molt difícil rendir però jo sempre miro de fer-ho en els minuts que sigui, al 100% i mirant d’ajudar” analitza sobre el seu rendiment, que va tenir el seu punt àlgid en el duel amb l’Andorra. “Amb la mateixa energia des del minut zero, son molt intensos en defensa i hem d’estar concentrats i més d evisitants perquè ells a la seva pista son molt forts” és com creu l’aler que han d’encarar el partit al Nou Congost.

Caràcter guanyador

“Va ser un partit complicat, ens van fer molts punts al primer quart i després vam millorar en defensa i en atac i ens vam endur un final a cara o creu. Estem contents perquè ja son 7 victòries i volem seguir sumant i gaudint el moment” diu Quino Colom, sobre la darrera victòria, molt ajustada. “L’equip ha demostrat tenir molt caràcter competitiu i ens els finals ajustats, a part de la sort, hi ha un factor de saber-los jugar. És molt important perquè aquests partits al final decideixen llocs en la classificació i les dinàmiques de l’equip” posa en valor el capità, “content perquè l’equip ha sabut remuntar partits i està demostrant el caràcter guanyador que té”. “És una pista molt complicada, serà un partit molt dur i haurem de donar el nostre 100%, estem aconseguint bons resultats i esperem continuar amb aquesta ratxa” hi afegeix el base sobre el partit a Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)