ACB

Colze a colze per la copa

El Baxi Manresa i el Girona es troben al Nou Congost en la primera de les cinc jornades que queden per al tall de la copa

El Baxi Manresa, desè amb 6-6 després de perdre a Vitòria i a Màlaga en les dues darreres jornades, i el Girona, setè amb 7-5 havent rebut la derrota més àmplia al Palau Blaugrana amb el rècord de punts encaixats i superant l’Andorra la setmana passada a la pròrroga en el seu rècord d’anotació a la lliga, es veuen les cares aquesta nit al Nou Congost (20.45 h, M+ Dep 2) en la primera de les darreres cinc jornades de la primera volta, al final de la qual hi ha el tall per a la copa.

Salva Camps torna a la que va ser casa seva, quan va ser la mà dreta de Pedro Martínez, les darreres tres temporades al capdavant de la banqueta del que, segons qui va ser l’últim tècnic del CB Girona, és l’equip revelació de l’ACB. Són, els dos, els millors de la competició en el rebot (38,67 el conjunt gironí i 38,65 el manresà) i només el Madrid (10,7) els supera en triples: 10,3 els dos amb un percentatge del 32,6% els avui locals i 34,3% els visitants. En l’apartat individual, destaca el duel que protagonitzaran els dos dorsals 0, Brancou Badio i Ike Iroegbu. Són els màxims anotadors dels seus equips (14,4 i 16,6) i, per menys diferència, el base amb passaport nigerià supera el senegalès en assistències (2,7 i 3,3), rebots (2,8 i 2,9) i valoració (13,2 i 14,2). El base nascut a Sacramento només anota menys a l’ACB que Markus Howard (16,8), del Baskonia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)