Lliga femenina

Magarity agafa embranzida

L’alera pivot sueca de l’Spar Girona enllaça quatre partits superant els 20 de valoració i només la brillant actuació de Raquel Carrera contra el Barça CBS (36 de valoració) li impedeix ser la millor de la jornada

Regan Magarity, tot i no sortir en el cinc inicial a Vigo, va ser la peça més utilitzada (31:27) per Laura Antoja, per poca diferència respecte a la quatre titular, Morgan Bertsch (30:41), i la millor del conjunt gironí en el triomf contra el Celta. A Salamanca ja va començar a la banqueta i va ser, en la jornada 3, la més valorada de l’Uni (12) empatada amb Tolo. En la jornada 1 ho havia estat, sent titular, a Saragossa (13), mentre que l’altre partit de lliga que no comença és el de Bembibre; quan Kelsey Mitchell era la fins ara única MVP de la jornada (31) del curs per a l’Spar.

Magarity, que tenia en 24 el seu sostre en valoració en la lliga, en la derrota a casa contra l’Araski, encadena quatre partits seguits superant la vintena –sempre la millor de l’Uni, tot i que en l’últim partit a casa empata amb Ainhoa López (22)– en un apartat estadístic del qual és la tercera de la lliga amb 17,9 de mitjana jugant 25 minuts i mig. La superen Sika Koné (Avenida) amb 22,4 en 23:40 i Adji Fall (Gran Canària) amb 18,3 en 33:28 i que ahir va fer-ne 27 en 40:00. La sueca és també la millor de l’Uni en punts –quarta de la lliga (13,6)– i rebots –sisena (7,3).

Raquel Carrera a Sant Feliu de Llobregat va deixar Magarity sense guardó. La gallega ja l’havia superat en el tercer quart (32-70), quan en 19:37 duia 19 punts, 5 rebots i 29 de valoració. Al final, 24, 6 i 36 en 22:54.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)