ACB

Frec a frec a Fontajau

El Girona i el Joventut, empatats amb 7-6, han de guanyar per continuar aspirant a tancar la primera volta en llocs de copa

El Girona i el Joventut es veuen les cares aquest migdia (12.30 h, M + Dep) immersos en la lluita per acabar la primera volta entre els vuit primers, amb 7-6 de balanç. “La copa va cara, ho hem vist amb el Manresa guanyant al Palau Blaugrana. Si volem ser-hi hem de guanyar a Girona. Perquè és un rival directe, perquè no tenim un bon average i potser hem de tenir alguna victòria més que els rivals, i perquè hem de continuar amb la dinàmica guanyadora si volem acabar entre els vuit primers”, va dir Pau Ribas. “Cada partit és una final, però ho ha estat sempre, des del primer partit”, va explicar Jaume Sorolla, que hi afegia: “Els jugadors estem mentalitzats que cada victòria és important. No ens fixem la copa com un objectiu però sí que seria un premi.”

El Joventut arrossega la tercera pitjor diferència de la lliga (-71), rep el Madrid i després ha de jugar a Manresa i a Tenerife. El Girona (-37) va a Bilbao, rep el Baskonia i acaba a Saragossa. Els verd-i-negres sumen cinc triomfs seguits comptant la lliga i l’Eurocopa. Salva Camps té els dubtes de Juani Marcos i Èric Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)