ACB

El Barça, assedegat, necessita un bàlsam contra el Baskonia

ACB. Amb el dubte de Jabari Parker, l’equip de Grimau ha de millorar en defensa contra un rival exigent que ja el va batre en l’Eurolliga

Tres derrotes seguides –dues a l’ACB: a Saragossa i a casa contra el Baxi Manresa– i la tercera divendres al Palau contra l’Armani Milà, han configurat una gran desconfiança en el Barça de Roger Grimau, que avui necessita vèncer el Baskonia (18 h, Movistar + Dep). L’equip blaugrana és quart (9-5) i rep l’exigent Baskonia, sisè (8-6). Si vol reviscolar haurà de millorar la defensa i la concentració. En els últims partits, ha estat un equip incapaç de frenar l’atac rival de manera sostinguda, sobretot en les primeres meitats. El Baskonia ja va derrotar el quadre català en l’Eurolliga (94-71), amb Howard (26 punts), Miller-McIntyre (20) i Moneke (19) resolutius. Grimau té la baixa de Caicedo i el dubte de Jabari Parker, que no va jugar divendres per una gastroenteritis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)