Eurolliga

Willy, sense càstig; Tavares, ofegat

Joc interior. El blaugrana juga tot i les crítiques tot i no tenir incidència, però és determinant la defensa del Barça sobre el pivot blanc, que només llança tres tirs en 24 minuts de joc

Dues estrelles del matx eren dos dels jugadors franquícia del Madrid i el Barça: Willy Hernangómez i Tavares. El blaugrana, qui sense dir el seu nom el club ha assenyalat per no estar a l’altura i dient clar a través del mànager general, Juan Carlos Navarro, que “hi ha hagut males actituds que no es poden acceptar”, no va sortir de titular. Però ja s’havia quedat d’inici a la banqueta en 13 dels 15 partits disputats fins ara. Qui es va quedar inicialment a la banqueta va ser Laprovittola (titular a Europa en 13 dels 15 partits fins ara). El pivot madrileny va entrar a 4:01 per al final del primer quart (11-14). Willy va errar tres tirs seguits i defensivament va tenir els mateixos errors de sempre, però Grimau el va aguantar. Va jugar 12 minuts i va fer 6 punts amb 3/9 tirs i 6 rebots. Qui no va tenir protagonisme va ser Tavares, a qui cada vegada saltaven un dos contra un per no deixar-lo generar ni atacar. El de Cap Verd, que tenia 9,8 punts, 6 rebots i 14,8 de valoració, va acabar amb només tres tirs (1/3) en 24 minuts.