Eurolliga

Roger Grimau: “El ‘caràcter Baskonia’ és lluitar fins al final”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, afirma que el conjunt català haurà de jugar al seu “nivell més alt possible” aquest divendres al Palau Blaugrana contra el Baskonia, del qual va destacar el seu “caràcter” per “lluitar fins al final”. “Són molt competitius. En el partit davant Panathinaikòs anaven al final del tercer quart amb força desavantatge i van aconseguir guanyar a l’últim segon. Això és el ’caràcter Baskonia’, lluitar fins al final. I hem d’estar molt preparats per al partit de demà”, va afirmar el tècnic català. El Barça va derrotar dimecres el Madrid en un gran partit i vol apuntalar la seva reacció.

En declaracions als mitjans de comunicació del Barça, Grimau va admetre que “habitualment hi ha poc marge per la sorpresa” quan els equip que juguen “moltes vegades a la Lliga Endesa” s’enfronten també a l’Eurolliga, com passarà aquest divendres a la capital catalana . “Hem d’intentar estar al nostre nivell més alt possible perquè són un molt bon equip i vénen en bona dinàmica”, va insistir l’entrenador del conjunt blaugrana

Willy: “És un equip molt dur”

El pivot del Barça Willy Henangómez va assegurar que el Baskonia és “un equip molt dur i molt físic” amb què es coneixen bé i que els exigirà “moltíssim més” del que és habitual “per no cometre errors”. “El Baskonia és un equip molt dur i molt físic. Posen molta pressió sobre la pilota. Tenen jugadors amb molt de talent a l’exterior que poden tirar i penetrar, amb jugadors que estan en molt bona forma com Moneke”, ha afirmat el jugador madrileny a declaracions als mitjans de comunicació del Barça. Hernangómez ha valorat que enfrontar-se a l’Eurolliga als equips de la Lliga Endesa és especialment exigent: “Serà un rival molt complicat. Haurem de jugar moltes vegades contra ells. Moltíssim més per no cometre errors o tenir els mínims possibles”. “Haurem de fer molt bé les coses, una feina en equip excepcional i aquí a casa, amb el suport (de l’afició) ens serà una mica més fàcil. Si estem concentrats i ho donem tot esperem guanyar”, ha completat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)