Lliga femenina

Definits els dorsals de l’Spar Girona 24/25

Les jugadores de la plantilla de l’Spar Girona per a la temporada 2024/25 ja tenen els dorsals definits, amb Marta Canella agafant el d’Irati Etxarri la temporada passada com a principal novetat. La gallega, que duia el 8 al Barça CBS, recupera el seu número, que l’alera pivot navarresa amb prou feines va poder lluir el darrer curs –15 partits, 9 a les competicions FEB i 6 a l’Eurocopa–, quan va agafar-lo un cop María Araújo l’havia deixat lliure. Sandra Ygueravide i Ainhoa López mantenen el de la temporada passada i Berta Ribas agafa el 25.

Les cares noves mantenen els que han dut al llarg de la seva carrera, com ara Natasha Mack (2), Carol Guerrero (11), Migna Touré (28), Maya Caldwell (33) o Chloe Bibby (55), d’una banda, o n’agafen un de nou perquè el que duien està retirat. Son els casos de Klara Lundquist i Borislava Hristova, que no poden mantenir el 7 que duien a l’Sodertalje suec o al Sepsi romanès, perquè l’Uni té retirat el d’Anna Carbó, o d’Ivana Jakubcova, que al Ragussa duia el 9 –Noemí Jordana– i amb la selecció eslovaca el 3 –Laia Palau.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)