Més bàsquet

BÀSQUET / EUROLLIGA

A l'expectativa

Pascual no té preferències sobre el rival de quarts; Lorbek es decanta pel Lietuvos

Xavi Pascual no té cap preferència a l'hora de triar rival per als quarts. És un fet que no està a les mans del Barça i no hi començarà a pensar fins que, aquesta nit, conegui amb qui es trobarà en el play-off. «Són tres rivals diferents, amb tres estils diferents, i toqui el que ens toqui serà molt complicat, però estem tranquils, sabent que hem fet les coses bé i que jugarem els dos primers partits a casa», va explicar el tècnic blaugrana.

Navarro i Lorbek, dubte.

Una feina ben feta que converteix el partit d'avui en un tràmit. «És positiu poder jugar un partit així, sense la necessitat de guanyar; ha de ser un partit per a la nostra gent, per mantenir la bona línia de resultats i per continuar creixent», va dir Pascual, que repartirà minuts. En aquest sentit, Navarro –que ha aprofitat aquesta setmana intranscendent per extreure's unes peces dentals– i Lorbek, amb amigdalitis–, són dubte i tot indica que no intervindran contra un Olimpija sense opcions: «El Top 16 no li ha fet justícia; havien ofert un joc extraordinari, molt dinàmic, però després que els guanyéssim a la seva pista han anat cap avall», va apuntar Pascual. Els eslovens han viatjat sense Ilievski, que amb petites molèsties s'ha quedat a Ljubljana.

El Barça pot obtenir avui la 21a victòria seguida, una ratxa que, segons Pascual, s'explica pel «treball diari» i «per valorar al màxim cada rival i cada partit», en una temporada «en què l'equip ha sabut superar moltes adversitats». «Volem continuar guanyant», afegeix Erazem Lorbek, que sí que va mostrar les seves preferències pel Lietuvos Rytas com a rival a quarts: «És un equip potser més inexpert i els prefereixo a ells, tot i que el més important és haver assolit el primer lloc de grup.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)