Més bàsquet

La pitjor anotació del curs del Barça i de l'Unics

Eurolliga. El joc lent dels russos fa que el Barça anoti 63 punts quan la seva mínima anotació fins ara era de 70; a l'ACB van ser 62 a Múrcia

L'Unics Kazan havia après perfectament la lliçó del partit disputat a la primera volta a Rússia, on intentant jugar-li ràpid al Barça Regal li va caure un tou de 28 punts de diferència, però sobretot va encaixar 93 punts. El conjunt de Evgeny Pashutin va canviar el xip fins al punt que va encadenar quatre victòries consecutives. Fins ahir. L'Unics juga lent i és la segona millor defensa perquè encaixa pocs punts, però també n'anota pocs com ho demostra el fet que era el vintè equip que menys anotava (72 punts per partit mentre el Barça n'anotava 82) dels 24 de l'Eurolliga abans de jugar contra el Barça.

El que sí que va ser capaç de fer l'equip rus és deixar el Barça per sota els 70 punts, la pitjor anotació del conjunt blaugrana en la fase de classificació per al Top-16. Fins ara els de Xavi Pascual havien fet 70 punts a Istanbul contra el Galatasaray (66-70) i 72 a l'Olimpija (72-46). La bona defensa del Barça també va fer que l'Unics fes la seva pitjor anotació. La vegada que havien anotat menys havien estat els 65 punts del partit de la primera volta contra el Barça Regal.

A l'ACB els blaugrana ja ha topat en més d'una ocasió amb rivals que els juguen lents, amb possessions llargues i en més d'un partit han anotat poc com a Múrcia (54-62) en la primera jornada de la lliga, a la pista del Fuenlabrada (56-66) o diumenge al Palau contra el Gran Canària (65-49).

Hem deixat clar que encara que no estiguem bé al davant sabem guanyar defensant
Marcelinho Huertas
BASE DEL BARÇA REGA
S'ha demostrat el compromís del grup i que som un equip que treballa sempre
Xavi Pascual
TÈCNIC DEL BARÇA REGA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)