Més bàsquet

“El partit s'ha decidit per una gran defensa”

Eurolliga. Top 16. Xavi Pascual, satisfet de la victòria, torna a destacar el treball defensiu de l'equip, clau en el triomf

“Ha estat un partit dur i intens i els dos equips volíem vèncer, però el matx s'ha decidit per una gran defensa que ens dóna el passi i ser primers de grup.” Pascual resumia tot el que hi havia en joc en el matx. El Cantù no tenia més remei que guanyar el Barça per continuar tenint possibilitats d'èxit i al final la defensa va decidir. I ho va fer perquè el Barça va apostar a no fer falta en l'últim atac, deixant que el rival tingués dues oportunitats d'atacar –jugada que acabava en fora de fons i el tir final de Basile–.

“Vull felicitar el Cantù per la gran temporada que ha fet”, va destacar el tècnic blaugrana en acabar l'enfrontament. El triomf, capital, va ser destacat per Víctor Sada: “Aquí no hi havia guanyat pràcticament ningú [només el Fenerbahçe]. La victòria ens anirà molt bé per preparar els quarts de final i la resta del curs.”

“La victòria ens anirà molt bé per preparar els quarts de final i la resta del curs”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)