FEB

Amb remuntada

EBA. El Quart, ja líder en solitari, capgira després del descans 17 punts en contra amb una exhibició defensiva

El líder sap guanyar de totes les maneres. Ahir va protagonitzar a Cornellà una remuntada èpica. El Quart va capgirar 17 punts en contra després del descans amb una exhibició defensiva en el tercer quart que va deixar els locals en quatre punts. De fet, fa tres jornades contra el Sabadell ja van remuntar 10 punts, però ahir la reacció va ser terrible, autoritària. De campió. I és que no van començar les coses gaire bé al darrere per als d'Albert Brea, que van encaixar 24 punts d'un rival motivat i encertat. La desconnexió es va agreujar en el segon quart. Sense segones ajudes, balanç i amb apatia el Germans Cruz va anar als vestidors amb un preocupant 50-33. El ritme i l'encert (80% en tirs de camp) era del Cornellà contra un Quart que va trigar al principi nou minuts a fer la primera falta.
Sortida espectacular
En la represa tot va canviar. Brea va disposar un cinc defensiu, amb Puertas de quatre i molts minuts amb dos bases. El resultat: un Quart enrabiat i un 0-18 al rival. En el darrer període els visitants van arribar als 15 de marge fins que el Cornellà es va apropar a nou punts a menys de cinc minuts del final. Però dos triples de Jiménez i Bataller van segellar el triomf. Ara toca derbi.
La propera (15-11-15)
Mollet-Cornellà; El Masnou-Arenys; Sant Lluís-JAC Sants; Barberà-Sant Nicolau; Multiópticas Salt-Quart

CORNELLÀ 71 QUART 85

CORNELLÀ: Marín (11), Cintas (11), Álvarez (9), Pilan (10), Sanmartín (2) –cinc inicial–; Ramírez (11), Martínez (15), Mbappe (2), Expósito. 23/38 en tirs de dos, 7/23 en triples (3 Martínez, 2 Pilan, 1 Cintas i Álvarez) i 4/11 en tirs lliures. 28 rebots (6 Marín i Ramírez), 8 assistències (5 Álvarez) i 50 de valoració (11 Ramírez i Cintas). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (17), Masllorens (14), Serra (2), Jiménez (19), Kanis (9) –cinc inicial–; Puertas (4), Dos Santos (6), Brazo (3), Vila (9), Lozano (2). 21/41 en tirs de dos, 10/25 en triples (3 Bataller, Masllorens i Jiménez, 1 Brazo) i 13/17 en tirs lliures. 28 rebots (7 Masllorens), 18 assistències (7 Bataller) i 100 de valoració (28 Bataller). PARCIALS: 24-22, 26-11 (50-33), 4-30 (54-63) i 17-22 (71-85).