Espanyol

José Manuel jurado

jugador de l'espanyol

La transformació de Jurado

Moment dolç. La vida de l’andalús ha fet un gir copernicà en un any. El mig, ara instal·lat com a fals 9, ha passat de veure els partits des de la banqueta a ser un actor principal per a Quique

José Manuel Jurado (Sanlúcar de Barrameda, 1986) està totalment adaptat a l’Espanyol. La seva vida ha fet un gir copernicà respecte a la seva temporada de bateig. Fa un any l’andalús veia com el seu rol a l’equip era secundari. Alternava els partits a la banqueta amb altres fora de la convocatòria. “El conec bé i sap que pot donar més”, assenyalava llavors Quique Sánchez Flores, que no li va donar la primera titularitat fins al 22 d’octubre.

Ara la seva situació és diametralment oposada. Se sent important i poderós per al joc ofensiu de l’Espanyol i la seva posició com a fals nou en els últims partits li ha servit per mostrar més el seu talent i no estar tan pendent de tasques defensives. Un perfil tècnic que també s’adiu a la perfecció amb el joc que promou Sergi Darder.

Jurado va ser víctima de l’exigència de Sánchez Flores, però ara qui passa per aquest sedàs és Esteban Granero. El madrileny està vivint una catarsi similar per adaptar-se a l’equip. “Sap que ens pot donar molt i s’està esforçant per entrar i crear competència”, subratllava el tècnic blanc-i-blau, que no posarà les coses fàcils al migcampista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)