Espanyol

Leo Bapstistao

jugador de l'espanyol

“Podem fer mal al Madrid”

El repte del Bernabéu. Leo Baptistão considera que l’Espanyol pot donar la sorpresa al feu blanc aquest diumenge: “Hem de ser nosaltres mateixos i no hem de canviar la nostra idea de joc, sabent que hem de córrer més que ells”

L’Espanyol arriba pletòric a la cita del Bernabéu d’aquest diumenge després de sumar set punts dels últims nou en la lliga. “Hem demostrat que el canvi de sistema ha estat per a bé i anem cap amunt.” Ara el duel contra el Madrid és un nou repte per a un Espanyol que ha aconseguit puntuar a l’Estadi de la Ceràmica i al Sánchez Pizjuán. A més, els blancs encara no han guanyat cap partit de lliga al seu estadi amb dos empats i una derrota. “Depenent del punt de vista pot ser bo o dolent. Sabem que podem fer mal al Madrid i anirem amb l’actitud de sumar. No anem a cap camp a perdre. Hi anirem amb respecte però amb intensitat. Hem de córrer més que ells per sumar”, reflexionava el brasiler, que sap que no cal cap fórmula imaginativa per guanyar. “Hem de ser nosaltres mateixos, no hem de canviar la nostra idea de joc. En els últims partits hem sortit molt més intensos que els rivals des del primer minut, i això s’ha notat”, deia Baptistão, que considerava el Madrid com “un dels grans equips d’Europa” amb “jugadors molt bons” que els obligarà a estar molt atents.

Per acabar, el davanter va valorar la figura de Sergi Darder i el que dona a l’equip amb la seva serenitat: “Sembla que no tingui sang. Sempre està tranquil i sap com controlar bé la pilota. Dona pausa al joc quan és necessari i veu el futbol molt clar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)