Espanyol

“El treball no està fet”

Cautela. Convertit en el primer jove del planter que debuta 573 dies després que ho fes Marc Navarro, Javi Puado toca de peus a terra. “És clar que m’agradaria triomfar, però cal anar a poc a poc”, va dir

Alegre i feliç però alhora caut i tocant de peus a terra. Així es va mostrar ahir Javi Puado, un dels grans protagonistes en l’estrena en la lliga després de debutar amb el primer equip a Balaídos. “Va ser un dia molt especial per a mi, estic molt content per haver realitzat el meu somni”, va explicar el jove atacant barceloní. Convertit en el primer jugador del planter que vesteix la samarreta del primer equip 573 dies després que ho fes Marc Navarro, Puado és conscient que tot just acaba de començar i que el camí serà molt llarg: “És cert que he debutat, però la feina no està feta, és l’inici d’una carrera que espero que sigui llarga. He de treballar encara més, ja que l’exigència és gran, i intentaré aportar al màxim a l’equip.” Puado, que va tenir un record especial per a la “família i els amics”, va revelar els consells que li ha donat Rubi des de la seva arribada: “Em diu que sigui jo mateix i que jugui com sé.” Respecte a si es veu triomfant a l’Espanyol, Puado ho té clar: “És clar que m’agradaria, però cal anar a poc a poc, ja veurem com va la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)