Espanyol

Hermoso: “Ningú s’ha posat en contacte amb mi per marxar”

Mercat. El central diu no saber res de possibles ofertes per ell. “Això depèn del club. Tinc un contracte aquí i estic content” i elogia la figura de Rubi. “És el nostre millor conseller”

Mario Hermoso ha estat un dels protagonistes del mercat blanc-i-blau amb una oferta del Zenit de Sant Petersburg i d’altres equips que s’ha interessat per l’evolució del central. Al final les proposicions que van arribar no van convèncer ni al futbolista ni a l’Espanyol que comparteix el drets econòmics del jugador amb el Real Madrid. Hermoso ha tancat el tema de la seva possible marxa de manera ràpida. “Fins a dia d’avui no tinc cap referència. Ningú s’ha posat en contacte amb mi per marxar. No és una cosa que jo tinc que decidir sinó el club. Jo com a jugador tinc un contracte aquí i estic content. El que vull és que sigui un bon any”. El madrileny ha començat amb bon peu la lliga sent titular i marcant un gol a Balaídos. “A Vigo s’ha vist un equip que té ganes de guanyar amb un futbol vistós i de combinació. Fins a l’últim moment vam tenir l’ocasió de guanyar”. Ara arriba el València. “És un rival fort amb una gran plantilla que competeix aquest any a Europa però pensem en la nostra idea i serà un partit atractiu i bonic per l’espectador”

D’altra banda, Hermoso s’ha referit al nou entrenador, Rubi. “Té un tracte proper amb el jugador. Ell és un dels conseller de l’equip i tracta d’ajudar. Són valoracions positives les que acompanya després de cara missatge que dona. Vol que l’equip creixi”. El madrileny tampoc es capficava gaire amb la competència “És la mateixa que l’any passat no ha vingut ni ha marxat cap jugador. Hi ha la mateixa rivalitat i tots volem jugar”.

Per últim, aquest matí, al RCDE Stadium s’ha col·locat els dispositius tècnics per muntar tota la operativa del VAR de cara a l’estrena diumenge davant el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)